grattis älskling!


Idag fyller min älskling år! hurra hurra! Tänk, för ett år sedan satt vi nere vid äppellunden på filtar och firade med medtagen tårta och bullar. Då var endast grunden lagd och man fick 'bestiga' tomten som var täckt av sprängsten. Nu ikväll satt vi alla samlade på altanen runt vårt fiina bockbord (just det glömt lägga ut bilder på det), och under vår gigantiska markis. Grillat korv och smaskat tårta. Ja, ett år av vårt liv. Och vi är så glada över vårt hus.. Nattinatti

Kommentarer

Anonym sa…
Ja, för det är väl så att man faktiskt kommer att sitta där - även fast det inte riktigt känns så under själva processen :). Ha en fin dag! (Jag passar på och fråga dig om er utebelysning. Jag har siktat lyktor och stallampor på huset - var kommer de från?)
Då får du Gratulera!!


Ha en toppendag kära du!
Kram Jannice
Skatan sa…
Det låter som livskvalitet det! Härligt :)

En regnfri dag önskar Skatan!
Anonym sa…
JAg föstår at ni är glada. Underbart hus
dreamhouse sa…
weronica: jo jag lovar..även fast det inte känns så..det går galet fort ändå! Tänk att man bygger ett helt nytt hem. Jo våra är från Konstsmide, de kostade en del men man får se det som att de ska sitta där läänge. Tror det finns olika prisklasser men våra är de mest gedigna. Lycka till!

jannice: tack desamma söta!

skatan: ja det är det, återige-- vår vardagslyx

sanna: tack snälla!! kram
Unknown sa…
Gratulere ...håper der får en fantastisk feiring på altanen og gleder dere over hva dere har oppnådd.
Klem...Ellen

Populära inlägg