klädvård

bild från white company
Att ta hand om sina klädesplagg och skor har tyvärr aldrig varit min starka sida. Nu i nya huset har vi en sk 'walk in closet' med mjuk fluffig heltäckningsmatta och tjusiga tapeter. Men hyllkonstruktionen ska vi göra om så nu har typ allt legat huller om buller på golvet. Inge bra. Men i skrivande stund så skruvas iaf massa fina hängare upp och nu SKA vi få ordning här. Det fattas även garderobslösning i lilla rummet (vägrar standardgarderober, passar inte in här) så här ska det bli inbyggda. Nu när hösten kryper inpå så är det perfekt och göra klart inomhus. Såklart ska ni få se hur allt blir. Planerna att fixa utomhus gick sådär idag då det har regnat precis heela dagen. Hoppas ni får en fortsatt mysig helg.

Kommentarer

Pernilla sa…
Garderober är ett ständigt gissel. Det är verkligen urjobbigt att hålla ordning. Din walk in låter super!!!
Anonym sa…
Åh vad härligt med en walk in closet. VI funderar på att göra om lekrummet till en sådan om något år, när barnen inte behöver lekrum längre. Jag bara längtar....
Ser fram meot alla bilder du utlovar... :-)
KRAM!
Hej!
Jag skulle också vilja ha en walk in closet! En dag kanske.... men då måste vi nog ha ett nytt hus först, haha.
Det kommer säkert att bli super! Det är ju roligare att ha det snyggt i en garderob som är som ett rum :)
Håller med om att det är svårt med garderober. Det är roligare med ett fint skåp då tex.....
Kram!
Anonym sa…
Lyxigt med walk in closet. Det är nog alla tjejers dröm :)
Vimsingen sa…
Ja det är skönt att få ordning bland kläderna. Konstigt att hur man en bygger så har man alltid för lite förvaringsutrymmen- eller för mycket saker.

Vilken trevlig blogg!

Vimsingen
Vimsingen sa…
Ja det är skönt att få ordning bland kläderna. Konstigt att hur man en bygger så har man alltid för lite förvaringsutrymmen- eller för mycket saker.

Vilken trevlig blogg!

Vimsingen
Anonym sa…
Åh vad härligt med en walk in! Letar själv efter en bra lösning då vi har ett rum som ska bli dressing.Men vill inte ha standar etc.Så allt bilder och tips vore kanon.

Ha en underbar söndag!
mvh
Sofia
Mia sa…
Oh det ska bli spännande att se. Heltäckningsmatta och tjusiga tapeter låter iaf som en läcker början..

Kram Mia
Wow! Dette høres flott ut!

Det ligger en award til deg på bloggen min i dag ...

Klem Anette:)
Ojoj vad härligt med walk in closet... DET vore en dröm att ha.
:)

Kram Lina!
www.cestlavie.se nätbutik
Hej,

Låter helt perfekt med fluffig matta i en walk-in, ser fram emot bilder!

Utomhusjobb blev det inte här heller, pga regnet... Men fick lite pysslande gjort här inne istället. Ha det gott /Kram frida
Anonym sa…
Hej! Jag kommer inte ihåg om det var på denna sida jag hittade en bild som inspirerat mig nåt otroligt mycket.. Det var en en bild på tavlor med olika ramar och olika storlekar som hängde i formen av en triangel.. Var det här jag såg den eller har du möjligtvis sett den bilden och vet var du såg den? Älskar din blogg!
Vad härligt med en Walk in closet! Om det är något jag har försökt planera för så är det förvaring. Man kan aldrig få för mycket av det!

Du har helt rätt i att man inte behöver göra allt på en gång, som du skrev i förra inlägget. Man måste ta hand om sig själv också!
Kram Anna

Populära inlägg